FRTA KNOWLEDGE

Scripta manent, verba volant

Get Adobe Flash player

FRTA Autosport algemeen

 
logo autosport
 
 
Ondernemen = Snelheid
Al enige tijd is FRTA Knowledge actief in de autosport. Vooral de rallysport heeft grote aantrekkingskracht. Net als ondernemen is het snel schakelen, zeker in deze tijd. Niet alleen naar de klanten/gasten dient dit gebeuren maar ook richting de veranderende marktomstandigheden. Het is voor mens en machine een hele uitdaging om zowel op verharde wegen en onverharde wegen snelle tijden neer te zetten. Samen met het Volvo rallyteam uit Lienden is het allemaal begonnen. Het rallyvirus is niet meer weg te denken binnen FRTA Knowledge Autosport. In het menu ziet u het overzicht van de diverse autosport activiteiten.
 
In het jaar 2013 is Fred Roelfsema tijdelijk toegetreden tot het Rallyteam Breda. Dit professionele team rijdt met fabrieksauto's van Citroen. Opnieuw een mooie uitdaging binnen de rallysport.
 
In het jaar 2015 heeft het Preston Palace Rallyteam gevraagd of Fred Roelfsema een bijdrage kan leveren voor dit team. Binnen de BMW 325i Challenge zal hij hulp bieden aan Dirk de Boer om een van de podium plaatsen te kunnen halen binnen de cup.
 
In het Jaar 2016 heeft het Honda Rallyteam, Fred Roelfsema gevraagd om het team te komen versterken voor de shortrally cup te Nederland. Het Automotive Academy Rallyteam wil graag dat Fred zijn bijdrage levert aan de diverse activiteiten die het team onderneemt. Samen met Ruurd Ochse zal hij proberen ook dit jaar weer de titel te kunnen binnenhalen in het shortrally kampioenschap van Nederland. 
 
In 2016 is FRTA Knowlegde Autosport ook te vinden bij de HARC evenementen en Rally for Kids.
harc logo 200     rally for kids
 
 
 

De nieuw opgebouwde rally/circuit auto. Veel dank is verschuldigd aan Svenske Bildelar te Lienden die niet alleen de ruimte maar ook de nodige technische kennis heeft ingebracht bij dit unieke project.
 
volvobouw1
wp 20131109 001 400 x 300
 
Klik voor een leuk filmpje:
 
 
 
Wilt u meer weten, sponsor dan wel donateur worden, of deelnemen aan een van onze circuitdagen, aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Want denk eraan: autosport is voor alle leeftijden.
alt
 
 

   

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Markz logo zwart

Visitors

2453352


2.30%
14.57%
4.97%
1.38%
0.86%
75.92%

Your IP:44.210.151.5