FRTA KNOWLEDGE

Scripta manent, verba volant

Get Adobe Flash player

Introductiepagina:

stenenfotowebsite

Welkom op de site van FRTA Knowledge. Deze website kent drie gedeelten.

Het eerste gedeelte gaat in op FRTA Knowlegde Business training & Advice, daarnaast in het tweede gedeelte Business Box van FRTA Knowledge Online Webinars & Coaching, tenslotte het derde gedeelte als Pearson BTEC Education Resource Information Center dat ingaat op de achtergronden en wetenswaardigheden van Pearson BTEC units level 3, Level 4 & 5 internationaal voor de diverse branches wereldwijd. Dit laatste gedeelte is goed bruikbaar om de desbetreffende portfolio opdrachten te kunnen maken en verder uit te werken volgens de holistische wijze van werken, leren en toepassen, ook wel colourful education geheten.

 

logo
 
FRTA Knowledge inspireert een ieder om te groeien, door te leren en te veranderen in hun werkzame omgeving.
Een vaak professionele omgeving die gericht is op blijvende en meetbare gedrags- en vooral attitudeverandering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel de Oosterse filosofie, wijsheden en meditatietechnieken in combinatie met de Westerse marketing , sales en ondernemersmodellen.
 
FRTA Knowledge helpt mensen op die manier met het verbeteren van het rendement van de sales, het rendement van genomen managementbesluiten en het versnellen van ondernemingsresultaten.
Op deze manier wordt het management van bedrijven ondersteund om hun prestaties blijvend en significant te verhogen.
 
De samenwerking met FRTA Knowledge resulteert daardoor in meer sales, meer rendement en vooral meer werkplezier.
 
FRTA Knowlegde is actief binnen de segmenten van Handel & Industrie, het Midden en Kleinbedrijf, de Dienstverlening & Onderwijsinstellingen, Overheidsinstellingen en de Non Profit organisaties.
 
albert-einstein-success-value-large2.jpg - 184.29 Kb

 frta webinars

FRTA Knowledge Online Webinars & Coaching. 

FRTA Knowledge heeft  een apart menu voor webinars, coaching & wetenswaardigheden in de vorm van een Blog boost. Er is steeds meer vraag vanuit de gebruikers om op hun eigen tempo, in hun eigen tijd en vooral tijdstip om kennis, leermomenten en praktische tips te kunnen verkrijgen. In het menu staat een aparte knop waarbij je in kunt loggen, en vrije toegang krijgt tot de modules, coachingsvaardigheden en de Blogs. Deze zijn handig te downloaden volgens de normen van Office, en vormen op die manier handige naslagwerken, leerboeken en werkboeken voor jezelf. Heel handig is ook de Business Box die er achter zit, die je naar hartelust kunt gebruiken voor het vormgeven, bijsturen en aanpassen van je eigen onderneming. (veelal op intuitive ondernemerschapbasis) Er zal worden samengewerkt met diverse partners uit de branche die toonaangevend zijn op hun vakgebied. Er zijn aparte bijeenkomsten in de planning mogelijk waarbij je in kleine groepen les krijgt over subthema's. Ook kunnen een groep ondernemers, therapeuten in kleine groepen op een externe locatie deze bijeenkomsten volgen en inplannen. Prijstechnisch zeer antrekkelijk.  Vrag naar de mogelijkheden en of toepassingen. Aanvullend worden hierop ook weekenden en of bijeenkomsten georganiseerd in een landelijke, rustgevende omgeving die volledig verzorgd zijn. Kortom, er zijn weer vele mogelijkheden om je kennis te vergroten!
 
  time to succeed
 

frta eric 3
 
FRTA Knowledge Education Resource Information Center voor Pearson BTEC onderwijs.
In het menu is onder de knop BTEC Units alle achtergrond theorie en voorbeelden te vinden met betrekking tot het internationale BTEC onderwijs.
Je kunt er leerboeken, artikelen, essays, achtergrond materialen vinden die toepasbaar zijn in een van de BTEC branches. Tevens kun je een groot aantal zaken direct gebruiken bij de samenstelling van portfolio's en de benodigde evidence. Erg bruikbaar kunnen ook de diverse links zijn naar andere wetenswaardige artikelen en actuele aanpassingen. Bij de algemene informatie zijn tal van downloads te vinden die toepasbaar zijn voor alle branches.
De site kent op dit moment een groot aantal verschillende branches, te weten;
  • International Aviation Services
  • International Beauty Therapy & Beauty, Body and Inner Balance Level 3
  • International Traditional Chinese Therapy (TCM)   level 4/5
  • International Business Studies
  • International Business & Marketing Studies
  • International Hospitality Management level 3 & level 4/5
  • The Peter Jones Enterprise & Entrepreneurship studies (with seminars)
  • International Automotive Vehicle Engineering Motorsport  
De materialen en links worden regelmatig aangevuld en aangepast. Ook vinden er regelmatig updates plaats. Daarnaast is het mogelijk dat sommige onderwerpen zijn verdeeld over meerdere units en of branches.Het is de moeite waard om ook bij andere branches te kijken of er voorbeelden en of wetenswaardigheden zijn. Mochten er aanvullingen en vernieuwingen zijn, we houden ons aanbevolen om die van je te ontvangen zodat de education databox steeds beter gevuld wordt. 

pearson edexcel 1000 logo 2024

BUSINESS BOX :

news


MARKETING BLOGBOOST

 maart 2024  zie frta downloads business box


MEDITATIEVE GEDACHTEN:  maart 2024   zie frta downloads    business box


  Greek Mythology Buddha Zen Garden Lotus Flowers Bamboo Tree Wadim 63355888 1 1

De ware bron van geluk is niet het bezit van dingen, maar het waarderen van wat we hebben. 

 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Markz logo zwart

Visitors

2346036


2.40%
14.32%
5.11%
1.44%
0.89%
75.83%

Your IP:100.26.196.222